|
ukr-mova.in.ua languagetool.org translate.google.ru | |||||||
| Український розділ Основна гра: Незалежний сектор, Земля і Сонячна система. Альтернатива: будь-які сюжети та фандоми | Обсуждение сюжетов на украинском языке |
| Реклама |
|
|
| Ответить |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
|
Амір Деліон, взагалі мені теж нічого відповісти, крім того, що він все записав. Так що тепер, мабуть, знов чекаємо на Алісу, що буде охороняти Таліра.
До речі, підняти тему хакерства можна якраз за допомогою цих підписів - можливо, вони якось привернуть увагу Аліси до себе. Іще, мені здається, вже потрібен опис планети Таліра. Мабуть, планета десь земних розмірів, якщо на ній гарні умови для проживання людей та котів, але не вся її територія годиться для проживання - це пояснить, як так могла утворитись одна тоталітарна країна на всю планету. Наприклад, вона може бути холодніша за Землю, і для проживання годиться лише тропічний та экваторіальний пояси. Також пірати, напевно, побачать інформацію о політичном режимі планети та ім’я правителя, коли буду перевіряти інформацію о планеті. Читати опис зовнішності лорда навряд чи вони будуть, однак потрібно пояснити, чому вони не могли випадково побачити його портрету. Наприклад, стандартні інформаційні бібліотеки на кораблях зазвичай текстові? |
|
|
''
|
|
|
#2 |
|
|
вона може бути холодніша за Землю, і для проживання годиться лише тропічний та экваторіальний пояси.
пірати, напевно, побачать інформацію о політичном режимі планети та ім’я правителя, коли буду перевіряти інформацію о планеті.
Цілком можливо. Чи, може, банально пошкоджене зображення (рояль звісно, але це не виглядає таким вже неприродним). Якраз опис зовнішності правителя там точно навряд-чи буде, це видається мені абсолютно надлишковою інформацією. |
|
|
''
|
|
|
#3 |
|
|
До речі, підняти тему хакерства можна якраз за допомогою цих підписів - можливо, вони якось привернуть увагу Аліси до себе.
Кстати, как соратники Талира поймут, что его надо именно отбить? Он действительно передаст с подписью тайный знак? Или они будут проинструктированы заранее на подобный случай? Також пірати, напевно, побачать інформацію о політичном режимі планети та ім’я правителя, коли буду перевіряти інформацію о планеті. Читати опис зовнішності лорда навряд чи вони будуть, однак потрібно пояснити, чому вони не могли випадково побачити його портрету. Наприклад, стандартні інформаційні бібліотеки на кораблях зазвичай текстові?
Или в справочнике фото правителя вообще нет, а искать дополнительную информацию о нём они не стали, а то и вовсе не стали читать справочкик, потому что... В принципі, вони могли здогадатися про те, що це абсолютна монархія, і з того, що Талір їм вже розповів. Так, різниця між жорстким авторитарним строєм і чимось на кшталт дуалістичної монархії у Ладкелармі суттєва, але не для піратів, яким потрібно лише отримати викуп за якогось барона, повернути його на планету і в подальшому триматися від неї подалі.
Или опять же - плохой "вай-фай" в системе, загрузки не дождаться, прочитали что нашли а дальше махнули рукой потому что не особо оно важно. |
|
|
''
|
|
|
#4 |
|
|
ОК. Но я уже начала обновление, а мощный рабочий комп у нас на двоих, так что отпишусь не сразу.
Може бути. Принаймні, у це легше повірити, аніж у банальне "одна країна захопила світ".
А оппозиция вся внутри страны? Какими технологиями обладает? В системе есть ещё обираемые планеты/спутники? //на остальное позже отвечу |
|
|
''
|
Ответить |
| Реклама |
|
|
| Здесь присутствуют: 2 (пользователей: 0 , гостей: 2) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|