|
|
|||||||||
| Технический раздел, вопросы игроков и гостей Организационные темы и вопросы. Можно писать с гостевого аккаунта и без входа на форум. |
| Реклама |
|
|
| Ответить |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
|
Netrunner, доброго дня! Можу сказати, що я точно зацікавлена у грі українською, якщо ваші ідеї співставні з моїми ігровими вподобаннями, готова грати з вами. Також знаю, що ще кілька гравців знають українську і принаймні одна людина її вивчає.
Райли Бейккер, Вараэль ун Кайлин, кого я ще забула, є бажання пограти українською? Алиса, тебя это еще интересует? Лидия Велес, ты интересовалась этим проектом. Ты только читать хочешь, или интересует поиграть? |
|
|
''
|
|
|
#2 |
|
|
Дякую. Я б хотів зіграти за вашими правилами. Я малограмотний. У вас строго з малограмотним? Я не хочу щоб мене змушували правити кожну помилку. Я грав з однією дівчиною але вона сказала що я погано пишу і не буде зі мною грати. Тут не буде так?
|
|
|
|
''
|
|
|
#3 |
|
|
Якщо ваші пости будуть настільки неграмотними, що їх буде важко читати, вас можуть попросити відредагувати їх, але до кожної помилки ніхто чіплятися не буде. Також, якщо ви не будете проти, можу трохи редагувати ваші пости (лише на предмет орфографічних помилок). Іще в нас є тема з порадами щодо українського правопису.
Про всяк випадок: я послуговуюся старою орфографією (нову поганецько знаю). Ви можете використовувати стару чи нову, виключно за вашим бажанням. Я грав з однією дівчиною але вона сказала що я погано пишу і не буде зі мною грати. Тут не буде так?
Чи правильно я розумію, що у вас немає планів на гру? В мене є декілька ідей, які я давно хотіла б зіграти (як варіант, щось з цього; з моїх повідомлень актуально усе крім ідеї про піддослідного, вона виявилася для мене занадто складною), але хотілося б розуміти, за якого персонажа ви хотіли б грати, хоча б приблизно. |
|
|
''
|
|
|
#4 |
|
|
Також, якщо ви не будете проти, можу трохи редагувати ваші пости (лише на предмет орфографічних помилок).
Я хотів би взяти роль звичайної людини який потрапив в незвичайні умови. Мені сподобалася роль піддослідного. Шкода що можна все крім неї. |
|
|
|
''
|
|
|
#5 |
|
|
Не моя справа, звісно, але може ви принаймні спробуєте скористатися перевіркою орфографії (у Хромі вбудована, треба лише розібратися з налаштуваннями, щоб підключити українську мову). Чи це частина ваших переконань?
Мені самій подобається ця ідея, але я погано граю у соціалку і сама не дуже розумію, з якого боку підійти до цієї ідеї. Боюся, що ми обоє можемо залишитися розчарованими. Хоча якщо у вас є уявлення, що саме ви хотіли б зіграти, можна спробувати. |
|
|
''
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
''
|
|
|
#7 |
|
|
Тоді, може, спробуємо це пізніше. Можливо, іще щось зацікавило? Тут ще є ідеї, але там більшість орієнтовано на конкретних персонажів, що вже беруть участь у грі.
|
|
|
''
|
|
|
#8 |
|
|
Аналогично. Так-то я могла бы что-то придумать, если разбавить историю приключениями, но это будет... сложно. Попробовать могу, но за результат не отвечаю, если не получится, не говорите, что я не предупреждала.
Мне почему-то где-то там рядом Деймар видится, не знаю, почему. |
|
|
''
|
|
|
#9 |
|
|
Да, интересует. Я бы этот сюжет хотела доиграть.
Ми намагаємося писати грамотно. Не у всіх виходить, особливо якщо мова не рідна, це не страшно. Свідоме нехтування грамотністю не вітається. |
|
|
''
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
''
|
|
|
#11 |
|
|
Ось старе обговорення про всяк випадок, там є посилання. Якщо коротко: передбачалося обіграти стратегію Темного Володаря з класичного тексту, у стосунках з нашими персонажами: вони викрали його для отримання викупу, потому він захопив вже їх, і планувалося, що він примусить їх виконати для себе деяку роботу (яку саме - ми так і не вирішили), бо йому потрібні люди з компетенціями, якими володіють наші персонажі, і які при цьому не кинуть на нього тінь. Гравець, що грав роль Темного Володаря пішов з форуму, ми могли б дограти і без нього, але якось так вийшло, що сюжет на цьому був закинутий.
|
|
|
''
|
|
|
#12 |
|
|
Nabra, а чом би й ні? Я вільно володію українською, проте здебільшого грав на російській і через це можливі деякі непорозуміння через відсутність добору висловлювань, які б дозволили влучно й адекватно обіграти певну ситуацію.
|
|
|
''
|
|
|
#13 |
|
|
|
|