Вернуться   Космический ветер > Точка отсчёта > Технический раздел, вопросы игроков и гостей
Проверка слова

gramota.ru translate.google.ru
languagetool.org
Правила и навигация Регистрация Сообщество Партнёры

Технический раздел, вопросы игроков и гостей Организационные темы и вопросы. Можно писать с гостевого аккаунта и без входа на форум.

Реклама

Ответить

Опции темы Опции просмотра
Старый 01.08.2020, 14:27   #1

Nabra

Аватар для Nabra / Посмотреть профиль
★ Техадмин ★
Подозрительный тип

[+]

По умолчанию Re: ВОПРОСЫ новичков (гостевая тема)

Netrunner, доброго дня! Можу сказати, що я точно зацікавлена у грі українською, якщо ваші ідеї співставні з моїми ігровими вподобаннями, готова грати з вами. Також знаю, що ще кілька гравців знають українську і принаймні одна людина її вивчає.

Райли Бейккер, Вараэль ун Кайлин, кого я ще забула, є бажання пограти українською?
Алиса, тебя это еще интересует?
Лидия Велес, ты интересовалась этим проектом. Ты только читать хочешь, или интересует поиграть?
Nabra вне форума   ''

Старый 01.08.2020, 15:26   #2

Netrunner

Аватар для Netrunner / Посмотреть профиль
★ Гость ★
Призрак сети

[+]

Цитата: Nabra Посмотреть сообщение
Netrunner, доброго дня! Можу сказати, що я точно зацікавлена у грі українською, якщо ваші ідеї співставні з моїми ігровими вподобаннями, готова грати з вами. Також знаю, що ще кілька гравців знають українську і принаймні одна людина її вивчає.
Дякую. Я б хотів зіграти за вашими правилами. Я малограмотний. У вас строго з малограмотним? Я не хочу щоб мене змушували правити кожну помилку. Я грав з однією дівчиною але вона сказала що я погано пишу і не буде зі мною грати. Тут не буде так?
[/td]
[td]
  • Если хотите получить прямую ссылку на пост после его размещения, пользуйтесь кнопкой "Ответить" вместо формы быстрого ответа.
  • Если нужно получить прямую ссылку на уже опубликованное сообщение нажмите на дату сообщения.
  • Теги таблиц mybb работают, но при использовании формы быстрого ответа обрабатываются после обновления страницы.
  • Если в вашей рекламе есть ссылки на партнёров, группы в соцсетях, новости в топах, используйте соответствующий шаблон, иначе все лишние ссылки будут удалены!
[/td][/tr][/table]
Netrunner вне форума   ''

Старый 01.08.2020, 15:50   #3

Nabra

★ Техадмин ★
Подозрительный тип

[+]

Цитата: Netrunner Посмотреть сообщение
Я малограмотний. У вас строго з малограмотним?
Якщо ваші пости будуть настільки неграмотними, що їх буде важко читати, вас можуть попросити відредагувати їх, але до кожної помилки ніхто чіплятися не буде. Також, якщо ви не будете проти, можу трохи редагувати ваші пости (лише на предмет орфографічних помилок). Іще в нас є тема з порадами щодо українського правопису.
Про всяк випадок: я послуговуюся старою орфографією (нову поганецько знаю). Ви можете використовувати стару чи нову, виключно за вашим бажанням.

Я грав з однією дівчиною але вона сказала що я погано пишу і не буде зі мною грати. Тут не буде так?
Можу запевнити, що ніхто не вижене вас через слабку гру. Чи брати участь у ваших сюжетах - це вже особистий вибір гравців, ніхто не може ані стати їм на заваді, ані примусити. Я обіцяю, що якщо у нашій з вами грі виникнуть проблеми, я скажу про це і, якщо ви не будете проти, ми обговоримо ситуацію і спробуємо знайти рішення, що влаштує нас обох.

Я б хотів зіграти за вашими правилами.
Чи правильно я розумію, що у вас немає планів на гру? В мене є декілька ідей, які я давно хотіла б зіграти (як варіант, щось з цього; з моїх повідомлень актуально усе крім ідеї про піддослідного, вона виявилася для мене занадто складною), але хотілося б розуміти, за якого персонажа ви хотіли б грати, хоча б приблизно.
Nabra вне форума   ''

Старый 01.08.2020, 20:43   #4

Netrunner

★ Гость ★
Призрак сети

[+]

Також, якщо ви не будете проти, можу трохи редагувати ваші пости (лише на предмет орфографічних помилок).
Я не буду проти, але не вказуйте мені на них.) Мені соромно, але я такий як є.

Чи правильно я розумію, що у вас немає планів на гру?
Я хотів би взяти роль звичайної людини який потрапив в незвичайні умови. Мені сподобалася роль піддослідного. Шкода що можна все крім неї.
[/td]
[td]
  • Если хотите получить прямую ссылку на пост после его размещения, пользуйтесь кнопкой "Ответить" вместо формы быстрого ответа.
  • Если нужно получить прямую ссылку на уже опубликованное сообщение нажмите на дату сообщения.
  • Теги таблиц mybb работают, но при использовании формы быстрого ответа обрабатываются после обновления страницы.
  • Если в вашей рекламе есть ссылки на партнёров, группы в соцсетях, новости в топах, используйте соответствующий шаблон, иначе все лишние ссылки будут удалены!
[/td][/tr][/table]

Старый 01.08.2020, 21:01   #5

Nabra

★ Техадмин ★
Подозрительный тип

[+]

Мені соромно, але я такий як є.
Не моя справа, звісно, але може ви принаймні спробуєте скористатися перевіркою орфографії (у Хромі вбудована, треба лише розібратися з налаштуваннями, щоб підключити українську мову). Чи це частина ваших переконань?

Мені сподобалася роль піддослідного. Шкода що можна все крім неї.
Мені самій подобається ця ідея, але я погано граю у соціалку і сама не дуже розумію, з якого боку підійти до цієї ідеї. Боюся, що ми обоє можемо залишитися розчарованими. Хоча якщо у вас є уявлення, що саме ви хотіли б зіграти, можна спробувати.
Nabra вне форума   ''

Старый 01.08.2020, 21:59   #6

Netrunner

★ Гость ★
Призрак сети

[+]

Хоча якщо у вас є уявлення, що саме ви хотіли б зіграти, можна спробувати.
Я поки погано орієнтуюся. Хочу щоб перший час ви мене поводили за ручку.
[/td]
[td]
[/td][/tr][/table]

Старый 01.08.2020, 22:06   #7

Nabra

★ Техадмин ★
Подозрительный тип

[+]

Я поки погано орієнтуюся. Хочу щоб перший час ви мене поводили за ручку.
Тоді, може, спробуємо це пізніше. Можливо, іще щось зацікавило? Тут ще є ідеї, але там більшість орієнтовано на конкретних персонажів, що вже беруть участь у грі.
Nabra вне форума   ''

Старый 02.08.2020, 00:16   #8

Алиса

Аватар для Алиса / Посмотреть профиль
★ Техадмин ★
Крылатая кошка пустынь и морей

[+]

Мені самій подобається ця ідея, але я погано граю у соціалку і сама не дуже розумію
Аналогично. Так-то я могла бы что-то придумать, если разбавить историю приключениями, но это будет... сложно. Попробовать могу, но за результат не отвечаю, если не получится, не говорите, что я не предупреждала.

Мне почему-то где-то там рядом Деймар видится, не знаю, почему.
Плеск волны, стон воды, вздохи скал?..

[/td]
[td valign=bottom](Канцлер Ги)[/td]
[/tr]
[/table]
Алиса вне форума   ''

Старый 01.08.2020, 22:07   #9

Алиса

Аватар для Алиса / Посмотреть профиль
★ Техадмин ★
Крылатая кошка пустынь и морей

[+]

Алиса, тебя это еще интересует?
Да, интересует. Я бы этот сюжет хотела доиграть.

Я не буду проти, але не вказуйте мені на них.) Мені соромно, але я такий як є.
Ми намагаємося писати грамотно. Не у всіх виходить, особливо якщо мова не рідна, це не страшно. Свідоме нехтування грамотністю не вітається.
Плеск волны, стон воды, вздохи скал?..

[/td]
[td valign=bottom](Канцлер Ги)[/td]
[/tr]
[/table]
Алиса вне форума   ''

Старый 01.08.2020, 22:19   #10

Netrunner

★ Гость ★
Призрак сети

[+]

Цитата: Алиса Посмотреть сообщение
Да, интересует. Я бы этот сюжет хотела доиграть.
Розкажіть про сюжет будь ласка
[/td]
[td]
[/td][/tr][/table]

Старый 01.08.2020, 22:30   #11

Nabra

★ Техадмин ★
Подозрительный тип

[+]

Розкажіть про сюжет будь ласка
Ось старе обговорення про всяк випадок, там є посилання. Якщо коротко: передбачалося обіграти стратегію Темного Володаря з класичного тексту, у стосунках з нашими персонажами: вони викрали його для отримання викупу, потому він захопив вже їх, і планувалося, що він примусить їх виконати для себе деяку роботу (яку саме - ми так і не вирішили), бо йому потрібні люди з компетенціями, якими володіють наші персонажі, і які при цьому не кинуть на нього тінь. Гравець, що грав роль Темного Володаря пішов з форуму, ми могли б дограти і без нього, але якось так вийшло, що сюжет на цьому був закинутий.
Nabra вне форума   ''

Старый 03.08.2020, 01:54   #12

Вараэль ун Кайлин

Аватар для Вараэль ун Кайлин / Посмотреть профиль
★ Игрок ★
Серебряный Призрак

[+]

Отправить сообщение для Вараэль ун Кайлин с помощью Skype™

Nabra, а чом би й ні? Я вільно володію українською, проте здебільшого грав на російській і через це можливі деякі непорозуміння через відсутність добору висловлювань, які б дозволили влучно й адекватно обіграти певну ситуацію.

Старый 03.08.2020, 08:49   #13

Лидия Велес

Аватар для Лидия Велес / Посмотреть профиль
★ Игрок ★
Неизвестный науке вид

[+]

Лидия Велес, ты интересовалась этим проектом. Ты только читать хочешь, или интересует поиграть?
Только читать) Вы клево играете, я читаю через кнопку перевода на форуме)
Лидия Велес вне форума   ''

Ответить

Реклама