Вернуться   Космический ветер > Точка отсчёта > Технический раздел, вопросы игроков и гостей
Проверка слова

gramota.ru translate.google.ru
languagetool.org
Правила и навигация Регистрация Сообщество Партнёры

Технический раздел, вопросы игроков и гостей Организационные темы и вопросы. Можно писать с гостевого аккаунта и без входа на форум.

Реклама

Опции темы Опции просмотра
Старый 01.08.2020, 15:50   #10

Nabra

Аватар для Nabra / Посмотреть профиль
★ Техадмин ★
Подозрительный тип

[+]

По умолчанию Re: ВОПРОСЫ новичков (гостевая тема)

Цитата: Netrunner Посмотреть сообщение
Я малограмотний. У вас строго з малограмотним?
Якщо ваші пости будуть настільки неграмотними, що їх буде важко читати, вас можуть попросити відредагувати їх, але до кожної помилки ніхто чіплятися не буде. Також, якщо ви не будете проти, можу трохи редагувати ваші пости (лише на предмет орфографічних помилок). Іще в нас є тема з порадами щодо українського правопису.
Про всяк випадок: я послуговуюся старою орфографією (нову поганецько знаю). Ви можете використовувати стару чи нову, виключно за вашим бажанням.

Я грав з однією дівчиною але вона сказала що я погано пишу і не буде зі мною грати. Тут не буде так?
Можу запевнити, що ніхто не вижене вас через слабку гру. Чи брати участь у ваших сюжетах - це вже особистий вибір гравців, ніхто не може ані стати їм на заваді, ані примусити. Я обіцяю, що якщо у нашій з вами грі виникнуть проблеми, я скажу про це і, якщо ви не будете проти, ми обговоримо ситуацію і спробуємо знайти рішення, що влаштує нас обох.

Я б хотів зіграти за вашими правилами.
Чи правильно я розумію, що у вас немає планів на гру? В мене є декілька ідей, які я давно хотіла б зіграти (як варіант, щось з цього; з моїх повідомлень актуально усе крім ідеї про піддослідного, вона виявилася для мене занадто складною), але хотілося б розуміти, за якого персонажа ви хотіли б грати, хоча б приблизно.
Nabra вне форума   ''

Реклама